15. jan, 2021

Dankbaar

Dankbaar

2020 was een bijzonder jaar. Het begon met Corona, ik had angst om mijn bedrijf kwijt te raken, ik was geïrriteerd en opstandig omdat ik me niet vrij voelde op mijn eigen terrein en niet in wat ik verlangde te doen.

Geen festivals, feestjes, wedstrijden met mijn paard. Ik kon geen rust meer vinden. Dankbaar ben ik, dat ik een geweldige auto heb gekocht waar ik elke keer gelukkig instap en met een adrenaline boost uitstap. Een cadeau wat ik mezelf anders niet gegund had en nu wel. Die auto was het omslagpunt van mijn kijk naar Corona.

In maart ging ik in quarantaine met een onbekende, waarmee ik een waardevolle vriendschap heb opgebouwd. Ik heb zoveel geleerd, door het delen van ervaringen, herkenning in verhalen en het oefenen van nieuwe inzichten. Daardoor kreeg ik rust. 

In juli de dood van mijn vader, verdriet en pijn. Maar door het verlies van mijn vader heb ik een sterkere verbinding met mijn zusje gekregen. Ik ben de opleiding rouwtherapeut gaan doen wat mij weer nieuwe inzichten en verdieping heeft gegeven. Dankbaar voor alle mooie brieven en kaarten en woorden van mensen voor mijn vader.

Ik dacht in 2020 de man van mijn leven te hebben ontmoet. Echter het liep anders, ik bleef achter met liefdesverdriet. Het was goed want deze man wees mij op loyaal zijn naar mijzelf. Zijn zachtheid bracht me in verwarring en bracht me weer in contact met mijn eigen zachtheid. 

Dankbaar voor alle mooie coachings die ik heb mogen geven en de dankbaarheid van mijn cli├źnten. De lieve mensen die ik heb ontmoet met de opleidingen NLP Practitioner en rouwtherapeut met wie ik samen een prachtige reis in mijn persoonlijke ontwikkeling heb gemaakt.  

Tot slot de slagroom op de taart, een lieve zorgzame man, waar ik helemaal mezelf bij kan zijn is in mijn leven gekomen. Wat een top jaar 2020. 

Ik ben dankbaar dat ik steeds de positieve kant kon zien en geloofde in mijn eigen kracht. In 2021 wil ik ook jou helpen, om jezelf te ontdekken en in je eigen kracht te komen.

Vrijdag 19 februari 2021, Workshop Eigen kracht.

Deel deze pagina