Vriendinnenmiddag

Wil jij ook eens iets anders doen?


Lijkt het je leuk elkaars talenten te zien?

Wat is typerend in  jullie vriendschap?


Je gaat kijken en ervaren.  Ik ben jullie tolk en vertaal het gedrag van het paard.

Je gaat niet op het paard maar doet oefeningen vanaf de grond en ziet wat voor uitwerking jouw houding en gedrag heeft.  Dit kan je gebruiken in jullie vriendschap maar ook in werk- en privé situaties.

Het is een leerzame, leuke, spontane middag wat je zeker één keer in je leven wilt  meemaken.

We hebben plaats voor 6 mensen. Het duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Het kan al vanaf 2 vriendinnen. De tijd wordt hier wel op aangepast.

De prijs is € 50,-- per persoon inclusief consumpties.

Datum 9 december 2023. Andere datums en tijden in overleg. Is jullie groep kleiner of groter dan kan dat ook.

Wat kunnen jullie verwachten?

Elke keer is het weer anders en elke keer zie en voel ik de kracht en veiligheid van vriendschap en zoveel meer. Er gebeuren prachtige momenten in de bak met de paarden en elkaar. Je ervaart steun van je vriendin en je kan er samen over napraten.

Ik krijg veel enthousiaste feedback en het wordt ervaren als zeer waardevol.


De pony, Rose had haar eerste coaching tijdens een vriendinnenworkshop.

Ze stond symbool voor het innerlijk kind van de dame in de bak. Het maken van verbinding viel nog niet mee. Er was veel weerstand bij de dame en een groot verlangen.

De weerstand was echter te groot en heel subtiel werd focus gelegd op iets anders.. Ik benoemde wat er gebeurde en vroeg wat maakt dat je erbij weggaat?

Ik ga echt niet naar al die emoties!

Ik gaf haar een tip, hoe ze voorzichtig het anders kon benaderen.

Het resultaat was fantastisch. Rose kwam naar haar toe en voorzichtig snuffelde ze aan de dame haar gezicht. Wat een intens mooie ontmoeting.

De vriendinnen keken met tranen in hun ogen toe en waren onder de indruk van elkaar en hun eigen paardencoaching. Ondanks het sombere weer, gingen de dames stralend naar huis.

Wil jij ook een intense ervaring en verbinding op een dieper niveau?


Tijdens een vriendinnenworkshop kreeg ik kippenvel. De coaching ging over een werkgerelateerde vraag.

Er werd een woord genoemd en Regina, het paard, die heel rustig op afstand stond begon te smakken en te bewegen. Vanuit daar kwamen oude stukken ter sprake, die blijkbaar elke dag naar het werk onbewust werden meegenomen. De andere vriendin kwam in de opstelling en was een helende aanvulling. Het gaf een nieuwe kijk en we deden enkele uitspraken en een oefening. Daarna kwam een omhelzing en tranen vloeide. De komende tijd zal ze anders naar haar werk gaan en haarzelf de ruimte geven het op haar eigen manier te doen.

De tweede vriendin had gekozen voor een parcours en daarbij kwamen we ook in het verleden terecht. Ook hier kwam de andere vriendin te hulp. Deze keer werd iets terug gehaald, opnieuw omhelzing, verdriet, ontroering, liefde en verbinding.

Wat fantastisch mooi hoe deze vriendinnen elkaar bijstonden, begrepen en hielpen om van oud zeer naar nieuwe kansen, groei en omarming van liefde en eigenwaarde te gaan. Wat een krachtige verbinding en wat een waardevolle vrienschap.Deel deze pagina