Workshop Spiegelen met Paarden

Paarden zijn kuddedieren en zijn meesters in non-verbaal communiceren. Dat is belangrijk om te kunnen overleven. Ze zijn oprecht en leven in het nu.

Wij mensen zijn ook kuddedieren. Alleen wij staan verder af van ons gevoel.

Het paard voelt haarfijn aan als je twijfelt of onzeker bent. Een leider of volger, een doener of een denker bent.

Zijn gedrag weerspiegelt indirect jouw talenten en uitdagingen. Een paard kan niet liegen en geeft je eerlijke feedback.

Door oefeningen naast het paard zie je direct wat voor uitwerking jouw houding en/of gedrag heeft op het paard, maar ook op jouw omgeving; in zowel werk- als prive situaties.

Een sessie Spiegelen met Paarden raakt je in je hart, of het paard weet een gevoelige snaar te raken, zet je aan het denken en geeft nieuwe inzichten.

Het is een belevenis die je niet zult vergeten.

Tevens kan je verbeteren in:

  • Grenzen stellen
  • Voor jezelf opkomen
  • Bewustwording
  • Zelfvertrouwen
  • Rust en ontspanning

filmpje over paardencoaching : http://nhnieu.ws/XsE4

Wat spiegelt het paard voor jou?

Wat zegt jouw lichaamstaal en hoe kom je over.

Dat ga je zien als je gaat kennismaken met het paard. Je krijgt een oefening en het paard zal een reactie geven op jouw gedrag. Het is interessant om te zien hoe hetzelfde paard anders kan reageren op verschillende mensen en waar zit hem dat dan in.  

Door middel van oefeningen naast  het paard krijg je inzicht in jezelf en verschillende situaties. Tijdens deze workshop krijg je eerst een uitleg over het gedrag van het paard en hoe je zijn feedback kan lezen. 

Het is een leerzame middag waarbij je bezig bent met het paard en met ervaren. Tevens kijk je naar de andere deelnemers hoe de paarden op hun reageren. Vaak zie je herkenbaarheid. Of denk je waarom lukt het persoon A wel en persoon B niet.  Het is boeiend  om te zien dat geen sessie hetzelfde is. Ik maak van te voren een planning maar de paarden bepalen de middag.  

Workshop Spiegelen met paarden   13.30 uur t/m 15.30 uur, kosten 50 euro en zaterdag 8 juni 2024.

Je kunt kiezen tussen verschillende workshops of individuele coaching.

Recencies:

Dankjewel voor de mooie workshop, ik voel me mega ontspannen nu. Melanie.

Lieve Tjitske, via deze weg wil ik je nog bedanken voor afgelopen jaar voor de inzichten, het leren en de fijne gesprekken. Lieve groet, Irene.

Ik heb tijdens de workshop geleerd mijn energie in de gaten te houden. Mijn ademhaling zat hoog. Beetje pittige ochtend. Het paard liep eerst weg en negeerde me, toen ik hierop ging letten kreeg ik wel meer vertrouwen van hem. Op het einde reageerde hij
heel relax op me en voelde ik mezelf ook rustiger. Ik kan dit toepassen in mijn gedrag naar mijn kinderen en hoop dat ze hierdoor ook meer rustiger blijven. Bianca Voorend.

Wat een mooie manier om kennis te maken met paarden en iets te leren over mijn struikelblokken. Ik neem de inzichten van vandaag mee! Bedankt voor vandaag groeten van Nina.

INSPIREND, CONFRONTEREND, EEN SPIEGEL, EEN KIJKJE IN JE ZIEL.

Bijzonder, rust, goed zo.

Ik vond de workshop spiegelen met paarden vooral heel indrukwekkend. Zowel wat ik zag bij de andere deelnemers, als mijn eigen ervaring. Super bang voor paarden, maar naast de lieve Meaverick voelde ik me in mijn kracht. Dankjewel Tjitske voor deze mooie ervaring.


Meer verhalen over Spiegelen met paarden.

Hoi Tjitske dank voor de leuke sessie vanmiddag en super tof dat we op deze korte termijn bij jou terecht konden voor "een uitje" Warme groeten, Renate

Deel deze pagina