Opstellingen

Het paard is een kudde dier en is afhankelijk van de kudde om goed te kunnen overleven. De hele dag zijn ze bezig met het scannen van elkaar om te zien of er nog balans is in de groep of dat er actie moet worden genomen.

Het paard is zeer sensitief en neemt de kleinste dingen waar en voelt dingen waar wij ons vaak niet bewust van zijn. Het paard reageerd ook op disbalans, dit gebruiken we tijdens een opstelling met paarden.

Een opstelling maakt het onbewuste zichtbaar en kan zeer helpend zijn om oude patronen te doorbreken. 

Tijdens een individuele coaching zet ik deze manier regelmatig in overleg met de client in.

Tevens organiseer ik samen met Trudy Droog elke maand een opstellingen avond. Deze avond is zonder paarden en we gebruiken  representanten om jouw vraag helder te krijgen.

Vanwege de Covid 19 lockdown en avondklok zijn er momenteel geen opstellingsavonden.

Geplande avonden: woensdag avond 3 maart 2021, dinsdagavond 16 maart 2021, woensdagavond 7 april 2021, dinsdagavond 20 april, woensdagavond 5 mei 2021.

Recencies

In een cirkel van openheid ontstaat als vanzelf een situatie waarin de groepsgenoten elkaar iets essentieels laten zien, wat de ander en tegelijkertijd henzelf inzichten geeft.

Grote stap om te komen en te durven. In warme en veilige omgeving heb ik kunnen ├╝itzwaaien" voor een laatste keer en heb ik een stap voorwaarts durven zetten. De grootste angst om te durven stralen heb ik weer verder afgebroken. Aanrader.

Bedankt voor de steun en leiding. Er is ruimte, gevoel, emoties, alles. Niet te verwoorden. Dank.

Wat een avond. Kwetsbaarheid, kracht, liefde, het overkomt je, het gebeurd, beladen, heftig, een pleje geven, vooruit. Ik raad het iedereen aan. Bedankt allemaal, tot de volgende keer. Liefs Monique.

Deel deze pagina