Team Building

Tijdens de teambuilding proberen we te kijken naar wat er onderhuids in het team speelt. We kijken eerst naar elkaars sterke punten en daarna waar we kunnen verbeteren.

We gaan met het team verschillende opdrachten uitvoeren zoals contact maken en een parcours afleggen. We koppelen altijd terug naar de werkvloer en bespreken wat helpend is voor het team in de praktijk.

Wat is het doel? 

  • Veiligheid binnen het team
  • Wat niet genoemd wordt, zichtbaar krijgen
  • Verbeterde communicatie onderling 
  • Samenwerking
  • Meer flexibiliteit
  • Openheid naar elkaar
  • Verbinding met jezelf en elkaar

Duur: Afhankelijk van wat de wensen zijn. Prijs: Op aanvraag. Inclusief lunch is een mogelijkheid.

Plaats: Julianastraat 23 a, Avenhorn, of Aker 6, Amsterdam.

Recencies

Heel goed inzichtelijk gekregen hoe ieder zijn plek in het team invult. En hoe we elkaar kunnen ondersteunen om tot dezelfde doelen te komen. Meer structuur  creeren. Shelly, Sterkliniek dierenartsen BV, Den Helder

Gezien wat we als team nodig hebben om sterker te worden. Punten "tips" gekregen om ons als team te helpen. Verpleegkundige praktijk Amstelveen.

Je plek in het team vinden en dus ook weten waar je elkaar op aan kunt spreken. Niet het leiding geven overnemen, maar de persoon die dat op dat moment moet doen, laten doen. Anouk, Sterkliniek dierenartsen BV, Den Helder

Vond het heel leuk en leerzaam, geeft stof tot nadenken, Het individuele gedeelte was bijzonder, de tip van focus werd door het paard goed duidelijk, boeiend. HVO Querido.

Letterlijk en figuurlijk in de spiegel gekeken met het paard, naar jezelf maar ook naar de ander. Annet Satta, Duinwijklaan DB

Mijn start vandaag was vanuit angst van jeugdtrauma in mij. Geprobeerd, vanuit verlaag je verwachting, verhoog je intentie. Wat een bijzondere middag. Zo gespiegeld door het paard ik mag de rust en stil staan gaan ontmoeten! Wat een enorme ervaring. Dankbaar voor de mooie middag met mijn prachtige team Ingrid.

Recencies

Mooi om te zien hoe een paard de energie spiegelt en hoe je hier zelf en als groep van leert. Bijzondere ervaring, had nooit eerder een paard ontmoet. Moest soms wat harder lopen maar dat is niet anders met werk. Wat ik fijn vond, was dat alles op eigen tempo was. Ondanks het feit dat ik het spannend vond, was de keuze aan mij of ik het alleen wilde doen of samen. Het heeft me heel veel positieve energie/ warmte en een gelukkig gevoel gegeven. Heerlijk de kracht in mezelf te voelen en mezelf te durven tonen aan collegaƛ in een onbekende omgeving. Bedankt team Softwareone.com


Deze teambuilding gaf positieve energie en het was leuk om elkaars bevindingen te horen. Het mocht nog wel langer duren, het voelt alsof het niet af is. Duidelijkheid en elkaar zien is voor ons belangrijk, ook onze plek in de groep heeft effect op het hele team. Deze punten werden goed zichtbaar. Het is wat het is, en hiermee gaan we verder, we zouden graag volgend jaar nog eens terugkomen om te zien waar we dan staan. Vrije school Parcival, Amstelveen. 

Wat lieten de paarden vandaag prachtig de kracht van het hier en nu zien. Toen we ons overgaven in het zijn kwam er nog meer verbinding in ons team en sloot het paard aan. Ons team is van aanpakken en voorruit denken. Het is goed om ook eens stil te staan en ervan te genieten. We hangen een foto in de lerarenkamer om ons aan deze dag te herinneren. Open school Kairos Amsterdam 

Mooi hoe Tjitske het team de ruimte geeft om hun eigen beweging te maken en op de juiste momenten inspringt. De duidelijke uitleg zonder oordeel oberveren. Dat kan ik ook weer gebruiken naar de kinderen toe. Ik werd helemaal emotioneel van het moment dat we zonder ego's waren en even de verwachting konden loslaten. De saamhorigheid in de groep en hoe het paard hierop aansloot. Open school Kairos, Amsterdam

Het was leerzaam omdat we bij de laatste opdracht zelf konden bedenken wat wel zou werken en dat daarna echt konden ervaren. De communicatie ging van enthousiast en beweeglijk naar echt aandachtig dat laatste vond ik heel waardevol.  Bedankt voor deze bijzonder ervaring! Sacha, Open school Kairos, Amsterdam

De teamopdracht bracht ons het meest, vooral het besef hoe we als groep zijn. Kijken naar elkaars kracht en zwakheden , elkaar daardoor beter leren kennen. Het was interessant wat een enorme spiegel het paard was. Het was totaal niet zweverig. Karen, Open school Kairos, Amsterdam

Wat het met mij heeft gedaan is onbeschrijfelijk. Nooit zo dichtbij een paard geweest en lang niet zo dichtbij mijzelf. Zonder woorden communiceren!

Voor het team zal dit zeker bevorderlijk zijn omdat je elkaar nu eens in de ogen hebt gekeken en een kijkje van binnen. Tips over jezelf verhogen, verlagen geeft je wel de kans om na te denken over je houding en hoe je iets overbrengt. Georgette Hoost, Open Schoolgemeemschap Bijlmer.

Heel bijzonder te zien hoe Waylon op mijn collega's en mij reageerde. Ik weet dat ik niet alles in mijn team hoef op te lossen, kunnen ze heel goed zelf. Ik weet dat alles oplossen en in goede banen leiden mijn valkuil is. Heel fijn nu eens echt alles uit te spreken. Dit gaan we voortzetten. Open Schoolgemeenschap Bijlmer.

Leuke middag, mooie manier om dingen binnen een team zichtbaar te maken. Tjitske geeft de dingen op een veilige manier terug en schat in wat er wel en niet gezegt kan worden.
Dit zou voor heel veel teams van meerwaarde kunnen zijn. Chantal Oosten, Hartekampgroep.

Ik vond het een warme middag ondanks de kou. Dit team, waarvan veel mensen er nog niet zo lang werken, heeft een mooie basis meegekregen om verder te ontwikkelen. Christel, Hartekampgroep.

Leuke omgeving. Goede begeleiding. Veel geleerd over inzichten. Ik kon mij goed verplaatsen naar de situatie op de werkvloer. Angeliqeu, Hartekampgroep.

Interessante beleving, mooi te zien hoe de natuur van mens en dier samenwerken.
Het is soms heel verhelderend om op deze manier het individu van een groep zichtbaar te maken. Ook om je zo als individu te verantwoorden. De paarden speelden daar een leuke rol in. We kunnen weer verder.
Contact met de paarden was uniek. Bracht zeker communicatie op gang. Leuke middag er zal zeker nog over gesproken worden. Dankjewel ! Perspectief, Haarlem

Ik heb geleerd dat paarden echt niet eng zijn. Ik voelde me vertrouwd bij het grote paard, van tevoren nooit verwacht. Voor mijzelf een bevestiging hoe ik leidinggeef. Marjolein Leegwater, Ondernemend Koggenland.

teambuilding

Hoe ga je als groep contact maken en het paard met je mee laten lopen, een hele uitdaging.

Het paard, voelt spanning bij de groep, en staat zelf ook met spanning, hoge hals, maakt zich groot en wil geen contact, is steeds afwezig.

teambuilding

Na overleg wat iedereen zijn plaats is in de groep komt er duidelijkheid, rust, eenheid en verbinding.

Het paard maakt gelijk contact, maakt zich kleiner, gaat snuffelen aan iedereen, ogen staan zachter, oren bewegen, spanning is weg.

Deel deze pagina