Gevoel en verbinding

Verbinding hebben we nodig om te overleven, Als je verbinding hebt met anderen of jezelf voel je jezelf gelukkig en compleet. In Coronatijd worden we uitgedaagd als het om gevoel en verbinding gaat. Wat doet het met jou?

We maken allemaal in ons leven dingen mee en we gaan er allemaal op een andere manier mee om. Je kan het negeren of zoekt voor jezelf een manier om er mee om te gaan of te overleven. 

Is deze beschermingsstrategie helpend? Welke manier heb jij gekozen en in hoeverre wil je deze nog in blijven zetten? Hoe zou je stappen kunnen zetten naar wat jij graag wilt?

We beginnen de dag met het kijken naar de rode draad die je steeds weer tegen komt. We onderzoeken de balans tussen de verbinding van je hoofd en je gevoel. We gaan het gevoel ervaren en nieuwe verbindingen maken.

Doel van deze dag:

* Inzicht in jouw afweermechanisme

* Meer verbinding met jezelf en daardoor met anderen

* Je kwetsbaarheid mag er zijn

* Meer in je kracht

Misschien zie je er een beetje tegenop, maar door te onderzoeken kom je erachter dat het best meevalt en geeft het je weer nieuwe kracht en energie.

Deze dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. De prijs is € 181,50 per persoon, inclusief lunch. Maximaal 6 personen. Opgeven via: tn.bakker@hotmail.com.

Datum: Donderdag 14 april 2022.