Wil jij controle, of wil je loslaten?

Controle geeft ons structuur en veiligheid, maar te veel kan ook zorgen voor stress en benauwdheid. 

Vaak is dit ontstaan vanuit een beschermingsmechanisme en heeft het jou goede dingen gebracht. Wat is voor jou controle?

In welke situaties denk je dat vertrouwen en zekerheid overgaat in een gevoel van vluchten of paniek? 

We bieden een opbouwend programma en gaan kijken in hoeverre het nu helpend is of dat het tijd is om het los te laten. 

Wat levert deze middag jou op:

  • Inzicht krijgen in jouw gedachten en patronen.
  • Inzicht krijgen in jouw gedrag met betrekking tot controle.
  • Omzetten van beperkende gedachten naar een nieuwe positieve denkwijze.
  • Oefenen van nieuw gedrag
  • Inzicht krijgen in de kracht van het loslaten.
  • Meer vrijheid en rust voelen.
  • Gevoel van ¨controle" behouden door los te laten.

De paarden reageren sterk op controle en loslaten dus zij zijn deze dag een prachtige spiegel.

We reflecteren aan het einde van de dag wat jou bewust heeft gemaakt en we gaan veel oefenen met de paarden. Als jouw gedrag veranderd, veranderd ook het gedrag van het paard. Hoe kan jij jezelf verbeteren? En hoe voelt deze nieuwe situatie voor jou? 

Deze middag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

De prijs is € 150,00 per persoon, 

Maximaal 2 personen. Opgeven: tn.bakker@hotmail.com.                    

Datum: donderdag 4 november 2021

Datum kan ook in overleg op een andere middag.

 

 

 

 

 

Recencies

Impressie 16 april 2020, 24 april 2020 en 5 juli 2020.

Deze dag heeft veel duidelijkheid en inzichten gegeven voor het nadenken en reageren op bepaalde emoties en gedachtes. Het geeft voor mij een opening om te streven naar een doel voor mezelf en daarbij het juiste gevoel te hanteren. Het is zeker een aanrader!! Deze workshop zal je zeker meer overzicht en verlichting geven. Joy Boots.

Mooie dag, verhelderende inzichten. Een ander niet belasten met mijn bagage, maar zelf verantwoording nemen. Dat je ondanks de handicaps, toch je eigen mogelijkheden ziet en jezelf kan zijn. Hier ga ik naar op zoek en hang het aan mijn kapstok. De dag was voor mij echt waardevol. Door de combi van de paarden, attributen en theorie blijft het bij mij ook beter beklijven. Rob Ettema.

Zoals meerdere sessies, ben ik vandaag weer heel neutraal gearriveerd. Toch ben ik elke keer weer verbaast wat spiegelen met paarden met mij doet. Het maakt mij echt bewust van mezelf en dat ik mijn eigen situatie door mezelf verbeter. Tjitske Bakker super bedankt, Patrick .

Het lichaam voelt, reageert en weet. De paarden spiegelen dit en helpen mij hiervan bewust te worden. Een zelfhelende kracht van grote waarde. In een tijd waar veel aandacht uitgaat naar controle en het creeeren van schijnveiligheid is het van belang dat ik leer dat ik werkelijk in controle ben, betekent dat ik deze gevoelens in mijn lichaam toe laat. 

Take control gaat over loslaten. Loslaten van gedachten over hoe iets zou moeten, over het bewustworden van je overtuigingen en de interne rechtvaardiging. Tjitske begeleidt je hierin met veel aandacht en inlevingsvermogen. Een liefdevolle omgeving om te leren. Bedankt voor weer een mooie dag met inzichten! Hou je goed! Kim.